agile42

 

agile42 - The Agile Coaching Company

Vi gör er agila övergång lyckad!  

agile42 har en beprövad metod för framgångsrika flexibla genomföranden.  Vi hjälper er med ett komplett utbud av tjänster som coaching och specialiserade utbildningar.

Mera här

Vi arbetar lokalt men också världen över

Ansluten coaching för internationellt distribuerade team

Med agile42 coachar världen över är agile42 det enda agila coachingföretaget som kan leverera en konsekvent coachingupplevelse utöver hela er organisation. Vi känner igen och stöder olika tidzoner och kulturell mångfald.

Den agila övergången

Den agila förändringen för hela organisationen

Den agila övergången över en hel organisation innebär och kräver förändringar i förståelse och praxis på individ-, avdelnings- och chefsnivå.

Efter bara en första bedömning kan vi hjälpa er att se en tydlig riktning och strategi för er förändring. Sedan guidar våra coachar er genom omvandlingen och hjälper er att definiera och uppnå mätbara mål för agilitet.


Se varför agile42 är rätt partner för er agila övergång

Beprövad metod för övergång

Vi använder beprövade empiriska metoder för att nå framgångsrika agila övergångar.

Under många år av framgångsrika omvandlingar har agile42 utvecklat metoder och verktyg som t.ex. Agile Strategy Map, som hjälper er att nå framgång med en snabb ROI.

Kvalitet och integritet

Detta är vad agile42 står för. Våra tjänster är baserade på era behov. Vi stöder er agila förändring så länge det är nödvändigt. Sedan hjälper vi er att vinna förtroende i agility och sedan lämnar vi er på egen hand. Regelbundna granskningar, uppföljning och genomgångar bidrar till att upprätthålla och öka de agila principerna och praxis.

Stor eller liten

Med ett rykte för stora agila transformationer tror ni nu kanske att vi bara tänker stort. Det gör vi inte! agile42 kan hjälpa övergångar för små team samt för hela organisationer. Vi coachar också produktutvecklingsteam samt ledningsgrupper och ledarskap i allmänhet.


Latest entries

Sponsoring ProductCamp Vancouver 2017

agile42 is a sponsor of Product Camp Vancouver, the unconference held at UBC Robson Square on ...

 

Scrumtisch Berlin: February 8th, 2017

Report and photos from the February meeting of the Berlin Scrum User Group, facilitated by agile42 ...

 

Presenting resilience and anti-fragility at OOP 2017

Join agile42 at OOP 2017 in Munich for a talk about organization resilience and anti-fragility